• Lyžiarsky 2023 ...

          • V dňoch 22.01-27.01.2023 sa po dvojročnej pandemickej pauze konal lyžiarsky výcvikový kurz. Ubytovanie bolo zabezpečené v penzióne v Tatranskej Lesnej a lyžovanie prebiehalo na svahoch Tatranskej Lomnici ...

          • Semifinálové kolo Skills Slovakia na Mojmírke

          • Dňa 16.-17.01.2023 sa v priestoroch reštaurácie Semafor pri Strednej odbornej škole obchodu a služieb Piešťany, Mojmírova 99/28 konalo semifinálové kolo celoslovenskej súťaže Skills Slovakia v odboroch kuchár a cukrár, ktoré organizovala Slovenská komora kuchárov a cukrárov pod taktovkou Ing. Zuzany Dúžekovej (generálna tajomníčka SZKC), Vojta Artza (za kuchárov - prezident SZKC) a Mgr. Jozefíny Zaukolocovej (za cukrárov - predsedníčka klubu cukrárov SZKC).

            Prvý deň (16.01.2023) sa ujali žezla kuchári a to celkovo zo 16 škôl. Súťaž vyhrala HA Žilina, Hlinská 31. Prvých šesť kuchárov postúpilo do finále.

            Druhý deň (17.01.2023) prevzali štafetu cukrári (tiež 16 škôl), ktorú vyhrala HA ĽW Piešťany, Stromová 1329/34. Finálové kolo sa bude konať v priestoroch výstaviska Incheba v Bratislave.

            Našu školu reprezentoval štvrták Daniel Brenessel (kuchár) a Erika Töröková (cukrár). Daniel nepostúpil (11. miesto) a Erika postúpila (3. miesto). Postupovali z každého odboru prvý šiesti. Našim žiakom a pedagógom ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy a postupujúcim veľa šťastia vo finále. Taktiež ostatným zúčastneným ďakujeme za bezproblémový chod súťaže. Veríme, že si súťažiaci vymenili skúsenosti a možno získali aj nové priateľstvá.