• Kurz masáže tváre

          • V pondelok 27.06.2022 sa na našej škole uskutočnil kurz masáže tváre, ktorý organizovala a zároveň viedla naša kolegyňa Ing. Katarína Adamcová. Dievčatám z II.B triedy ďakujeme o záujem rozširovania svojich profesijných vedomostí a zručností.

          • Barmanská súťaž

          • Ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej školy žiakom - Fadile Jajovej a Dávidovi Blaškovi z triedy 1.A, ktorí sa zúčastnili barmanskej súťaže v Bratislave dňa 09.06.2022 na SOŠ na Pántoch. Sme pyšní za ich prvácke výkony a odhodlanie.

          • Záverečné škúšky 2022

          • Od dňa 15.06.2022 do 21.06.2022 sa po dvoch rokoch na naše škole konajú záverečné skúšky odborov čašník servírka, kuchár, cukrár a barbier. Žiakom držíme palce aby čo najlepšie obhájili svoje zručnosti a vedomosti, ktoré nadobudli počas štúdia ...

          • Exkurzia mesta Trenčín

          • Dňa 16.06.2022 študenti 1.ND, 2.A a 2.C pod vedením pedagogického dozoru Mgr. Andrei Karšayovej a Mgr. Petra Latku absolvovali exkurziu do mesta Trenčín.

            Cieľom exkurzie bolo oboznámenie sa s regiónom Považia a históriou tohto územia. V maturitných ročníkoch boli pokryté maturitné témy: Travelling, Towns and places, Slovakia my homeland, Man and Nature, ktoré si  už budúci maturanti v priebehu štúdia osvojili a tentokrát si ich v teréne prakticky zažili a vizualizovali.

            Exkurzia bola uskutočnená vlakom. Prvá zastávka bol prechod cez mestský park a monumentom M. R. Štefánika. Následne sme navštívili významný hotel Elizabeth s výhľadom na hradnú skalu s rímskym nápisom. Nasledovala prehliadka Západoslovenského múzea, prechodom cez centrum mesta sme sa zastavili pri Morovom stĺpe, absolvovali sme výstup na Mestskú vežu a prezreli sme si Fontánu Vodníka Valentína. Cesta k hradu viedla Farskými schodmi ku Katovmu domu a Kostnici, ktoré sme taktiež navštívili. Turistickým chodníkom v strmom teréne Lesoparku Brezina sme sa dostali k hlavnej zastávke našej exkurzie - k južnému opevneniu hradu Trenčín. Po tejto prehliadke bol rozchod tried do centra mesta.

            Po dvojročnej pauze školských výletov vynútenej pandemickou situáciou, sme úspešne odštartovali realizáciu školských výletov našej školy. Všetci žiaci boli s prehliadkou múzeí, mesta, pamätihodností, galérie i cestou vlakom nadmieru spokojní.

             

          • Župný race 2022

          • Dňa 13.06.2022 sa žiaci III.A triedy a to Tomáš Jakubík, Filip Miškech a Adam Stolárik zúčastnili prekážkového behu s názvom Župný race, ktorý organizoval Trnavský samosprávny kraj.

            Celá táto akcia sa spáchala v areáli P+P Partner Jahodník, pár kilometrov za Smolenicami.

            So súťažiacimi z celého Trnavského kraja sme sa spoločne rozohriali počas rozcvičky a na štart sa nás postavilo celkovo viac ako 40 účastníkov z 12 stredných škôl. Za príjemného počasia sme vyštartovali, a to 5-kilometrovým behom s dosť veľkým prevýšením smerom do lesa a naspäť do areálu. Po dobehnutí sme sa ihneď vrhli na prekážky všetkých typov. Rúčkovanie, tire flip s veľkou pneumatikou, výbeh na kopec, preliezanie steny ...

            Tomáš Jakubík sa umiestnil celkovo na vynikajúcom 3. mieste s časom 44 minút.

            Gratulujeme Tomášovi a Adam s Filipom boli cca v polovici absolútneho poradia.

            Ďakujeme Trnavskému samosprávnemu kraju za profesionálne usporiadanie tohto preteku a tešíme sa na budúci rok!

          • Imatrikulácie 2022

          • Každoročnou tradíciou našej školy je uvítanie prvých ročníkov medzi nás. Bohužiaľ tento školský rok sa nemohli konať na začiatku roka kvôli pandemickej situácií, tak sme ich zorganizovali neskôr ako zvyčajne bývajú. Imatrikulácie si pripravila trieda I.ND pod vedením pani učiteľky Ing. Anetty Babulicovej. Ktoré sa konali 25. Mája 2022 v školskej telocvični, zúčastnili sa triedy I.A, I.B, I.C, I.D.  Pripravili sme si imatrikulácie na tému Harry Potter do ktorej boli zahrnuté rôzne aktivity ako napríklad miešanie rôznych lektvarov, tanec s metlou a mnoho ďalších hier. Žiaci boli za aktivity odmeňovaní sladkými dobrotami a každý z nich si odniesol Imatrikulačný list, fotografiu s ich triedou, sladkú medailu, kľúčenku a prívesok s logom školy ...