• Deň otvorených dverí o.z. Myška

          • Dňa 19.09.2023 sa uskutočnila spolupráca medzi našou školou a o.z. Myška.

            Spoločne sme tvorili aktivity, ktoré majú zmysel a prišiel nás podporiť aj pán primátor mesta Piešťany. Touto cestou by sme sa ešte raz chceli poďakovať za dôveru a ústretovosť, ktorú nám prejavujete a spoločne sa nám darí šíriť myšlienku a hodnoty dobrovoľníctva v meste. Veľmi si to vážime :) 

            Mgr. Ivan Samko a Mgr. Miroslava Dlhá

          • Zbierka Biela pastelka 2023

          • Dňa 22.09.2023 prebehla na našej škole zbierka Biela pastelka. Ďakujeme dievčatám z triedy II.A - Juricovej Michaele a Kubičkovej Bianke, ktoré sa zhostili dobrovoľníctva a reprezentovali našu školu. Spolu sa vyzbieralo 96,60€. Všetkým, ktorí prispeli, sme vďační.

          • Tomáš Gálik vyhral celoeurópsku súťaž vo varení v Rumunsku!

          • Dňa 10.09.2023 sa konala celoeurópska súťaž Black Sea Fish Festival Mamaia. Hlavnou témou boli čiernomorské ryby. Nášho žiaka z II. A triedy oslovil prezident Eurotoques Slovakia aby tam išiel súťažiť. Išiel tam s významnými kuchármi so Slovenska. Súťažilo 43 mladých šéfkuchárov z rôznych krajín. Tomáš išiel do prezentácie slovenských potravín a na brehu čierneho mora navarili grilovaný filet zubáča na citrónovom oleji s tymianom, pyré z topinamburu s červenou repou, glazovaná baby zelenina a špongia z baby špenátu.

            Tomášovi gratulujeme za vzornú reprezentáciu školy na medzinárodnej úrovni!!!

          • Účelové cvičenia s profesionálnymi vojakmi ...

          • Po pondelkovom zahájení školského roka 2023/2024 a utorkových úvodných triednických hodín sa v stredu 6.9.2023 na našej škole konali písomné maturitné skúšky z anglického jazyka v opravnom a náhradnom termíne pre žiakov z celého Trnavského kraja. Preto sme sa rozhodli pre našich žiakov zabezpečiť vyučovanie zábavnou formou.

            V spolupráci s ozbrojenými silami SR z Trenčína sme zorganizovali účelové cvičenia. Vojaci priniesli nielen zbrane, vysielačky ale aj ťažkú techniku. Vytvorili viacero stanovísk, kde žiaci dostali výklad, poučenie, mohli si vyskúšať rôzne zbrane, obliecť si výstroj, posadiť sa do vojenského Land roveru a Tatry. Mali kurz poskytnutia prvej pomoci. Iné stanoviská ponúkali rádiové spojenia s vysielačkou, odmerať rádioaktivitu jednotlivých predmetov a podobne.

            Ďakujeme kolegom, ktorí zabezpečili dozor a žiakom za vzorné správanie sa počas akcie a reprezentácie školy.