• Catering pre O.Z. Iskierka ...

          • Dňa 19.01.2024 žiaci a kolegovia z reštaurácie Semafor zabezpečovali v Divadle J. Palárika v Trnave catering k 25. výročiu založenia občianskeho združenia Iskierka ...

          • Vyhrali sme semifinálové kolo Skills Slovakia 2024 v odbore cukrár ...

          • Dňa 15.-16.01.2024 sa v priestoroch reštaurácie Semafor pri Strednej odbornej škole obchodu a služieb Piešťany, Mojmírova 99/28 konalo semifinálové kolo celoslovenskej súťaže Skills Slovakia v odboroch kuchár a cukrár, ktoré organizovala Slovenská komora kuchárov a cukrárov pod taktovkou Ing. Zuzany Dúžekovej (generálna tajomníčka SZKC).

            Prvý deň (15.01.2024) súťažili kuchári a to celkovo zo 16 škôl. Súťaž vyhrala SOŠ Hotelová, Horný Smokovec 17026, Vysoké Tatry. Prvých šesť tímov postúpilo do finále.

            Druhý deň (16.01.2024) súťažili cukrári (15 škôl), ktorú vyhrali naše dievčatá Natália Košecká a Nataša Šupová!!! Finálové kolo sa bude konať v priestoroch výstaviska Incheba v Bratislave.

            Našu školu reprezentovali tretiaci Peter Ševčík + Patrik Pohořelský (obaja kuchári) a tretiačky Natália Košecká + Nataša Šupová (obe cukrárky). Kuchári bohužiaľ nepostúpili do finálového kola.

            Našim žiakom a pedagógom Ing. Kataríne Vargovej + Ing. Dagmar Poláčkovej a všetkým zamestnancom reštaurácie Semafor ďakujeme za perfektnú reprezentáciu školy a postupujúcim veľa šťastia vo finále. Taktiež ostatným zúčastneným ďakujeme za bezproblémový chod súťaže ... dokonca za úžasnú atmosféru kde bolo vidieť a cítiť ako si jednotlivé družstvá držia palce ... Veľké ĎAKUJEME ...

          • Erasmus+

          • Dňa 12.01.2024 sme sa zúčastnili inštruktážneho semináru v Bratislave k podávaniu žiadostí KA122 v rámci Výzvy 2024, ktorý organizovala Slovenská akademická asociácia pre medzinárodnú spoluprácu.

            Čo sme sa dozvedeli na seminári?

            • Všetky informácie potrebné na správne podanie žiadosti na rok 2024.
            • Spôsob podávania žiadosti, praktické rady a príklady dobrej praxe.
            • Ako správne požiadať o grant.
            • Akým chybám sa vyhnúť

            Mojmírka má prioritný záujem pre žiakov a kolegov poskytnúť priestor na skvalitnenie vedomostí a zručností v rámci systému odborného vzdelávania a prípravy (OVP).

          • "Študuj vodnú dopravu a cestovný ruch" 2024

          • Aj tento rok sa zúčastníme akcie "Študuj vodnú dopravu a cestovný ruch" dňa 08.02.2024 v Bratislave (Osobný prístav, Prístavná 10) od 09:00 do 17:00, ktorá je určená na prezentáciu stredných škôl pre žiakov 9. ročníka základných škôl.

            Tešíme sa na stretnutie!

          • Semifinálové kolo Skills Slovakia 2023/2024 sa bude opäť konať na Mojmírke ...

          • Dňa 15.-16.01.2024 sa v priestoroch reštaurácie Semafor pri Strednej odbornej škole obchodu a služieb Piešťany, Mojmírova 99/28 bude konať semifinálové kolo celoslovenskej súťaže Skills Slovakia v odboroch kuchár a cukrár, ktoré bude organizovať Slovenská komora kuchárov a cukrárov.

            Kuchári zo 16 stredných škôl predstavia svoje umenie v pondelok, t.j. 15.01.2024 od 09:00 hod. a v utorok, t.j. 16.01.2024 od 09:00 hod. nastúpia do boja cukrári tak isto zo 16 stredných škôl.

            Petrovi Ševčíkovi + Patrikovi Pohořelskému (obaja kuchári) a Natálii Košeckej + Nataše Šupovej (obe cukrárky) držíme palce aby pre našu školu vybojovali čo najlepšie umiestnenie. O výsledkoch budeme verejnosť informovať :)

          • Novoročný príhovor riaditeľa školy 2024 ...

          • Vážené kolegyne, vážení kolegovia, ctení rodičia, milí žiaci a priatelia našej školy!

            Nový rok je začiatok nových plánov a predsavzatí, ktoré chceme uskutočniť. Život človeka je pestrý vrkoč upletený z množstva dní, ktoré sú naplnené radosťou, úsmevom, šťastím a úspechmi, ale aj z dní poznačených smútkom, bolesťou a neúspechmi. 

            Dovoľte mi zaželať všetkým šťastný a úspešný nový rok 2024! Nech je pre Vás rokom pevného zdravia, rodinnej pohody, splnených želaní a dosiahnutých cieľov.

            PhDr. Ing. Tomáš Kubica, riaditeľ školy