• Wi-fi free ...

          • Dňa 28.10.2022 sa začala na našej škole rekonštrukcia wi-fi siete ...

            Ostrý štart wi-fi free bude v priebehu mesiaca november.

          • Nevaríme ...

          • Dňa 31.10.2022 z dôvodu čerpania dovolenky v reštaurácii Semafor je prevádzka zatvorená. 

            Prevádzka bude otvorená od 02.11.2022.

            Tento oznam sa týka aj školskej jedálni.

          • Skills Slovakia "Súťaž o zlaté nožnice" - "Ukáž čo vieš" 2022

          • Žiačky a žiaci našej školy odboru kaderník-vizážista a barbier sa zúčastnili súťaže v odborných zručnostiach Skills Slovakia "Súťaž o zlaté nožnice" - "Ukáž čo vieš" 2022.

            Jedinečná kadernícko-vizážistická súťaž sa konala dňa 21.10.2022 v priestoroch Incheba EXPO Bratislava. Vo veľkej konkurencii sa nestratili ... Predviedli úžasné výkony, čoho je výsledkom 3. miesto žiačky 4. ročníka Kristíny Knapovej v kategórií "Trend-cut".

            Gratulujeme a ďakujeme všetkým žiakom a žiačkam, ktorí reprezentovali našu školu za ich odvahu a snaživý prístup k príprave na súťaž. Poďakovanie samozrejme patrí aj majsterkám odborného výcviku, ktoré žiakov pripravovali.

          • Kam na strednú 2022 TTSK (Senica)

          • Trnavský samosprávny kraj organizoval dňa 19.10.2022 jedno z podujatí Kam na strednú 2022. V Senici sa mohli žiaci ôsmych a deviatych ročníkov oboznámiť so širokou ponukou stredných škôl a ich odborov, ktoré ponúkajú kvalitné vzdelávanie v Trnavskom kraji.

            Našu školu v Senici reprezetovali žiačky z odboru čašník servírka, cukrár a kaderník-vizážista. Tešilo nás, že aj touto formou môžeme žiakom končiacich ročníkov základných škôl, ako aj ich rodičom a verejnosti, odprezentovať širokú škálu vzdelávania na na našej škole. Výstava škôl sa uskutočnila v kultúrnom dome v Senici.

            Výstavy v Senici sa zúčastnili stredné odborné školy, obchodné akadémie a gymnáziá v rámci Trnavského kraja. Za okres Piešťany sme boli ako jediný účastníci. Séria podujatí je zároveň ukážkou aktivít študentov stredných škôl, ktorí sa  touto formou predvedú pred svojimi budúcimi spolužiakmi.

          • Realizácia pilotného ročníka participatívneho rozpočtu

          • Pre lepšie porozumenie, čo znamená participácia, sme si zahrali so žiakmi spoločenskú hru pod názvom "Nie je mesto ako mesto". Tento metodický materiál, ktorý nám poskytol Úrad splnomocnenca vlády SR, pracuje s modelom mesta. Základnými predpokladmi realizácie participatívneho rozpočtu sú rozhodnutie vedenia školy či samosprávy TTSK (zriaďovateľ) vyčleniť finančné prostriedky a záväzok rešpektovať pravidlá a výsledky hlasovania. 

            Participatívny rozpočet našej školy vychádza z celkovej sumy 1000 €, ktorá je na jeho realizáciu určená.

            Harmonogram participatívneho rozpočtu:

            1. Workshop nápadov za triedu od 05.05.2022 do 08.05.2022 - z najlepších 5 nápadov triedy I.ND zvolili žiaci celej školy ten najlepší prostredníctvom ankety cez Edupage.

            Vyhral nápad vonkajšie posedenie za budovou školy: lavičky + smetné nádoby.

            2. Schvaľovanie projektov do 09.05.2022 - Vedenie školy zhodnotilo, že nápad vonkajšie posedenie za budovou školy je prínosom nielen pre žiakov školy.

            3. Kampaň od 12.05.2022 do 13.05.2022 - Autori projektu pripravili prezentáciu svojho projektu žiakom celej školy prostredníctvom Edupage.

            4. Realizácia projektu 11.10.2022 - Žiaci II.ND zrealizovali svoj projekt v až druhom šk. roku, nakoľko neboli na trhu dostupné lavičky.                                                        

          • Priestory reštaurácie SEMAFOR

          • Naša škola ponúka priestory pre akcie ako sú svadby, stužkové, oslavy narodenín, maturitné stretnutia, promócie, teambuildingy a pod. Kontakt +421 910 653 745

          • Exkurzia v Bratislave 2022

          • Dňa 5.10.2022 sa žiaci tried 4.A, 4.B, 1.ND a 3.B s vyučujúcimi Mgr. A. Florkovou, Ing. A. Drahovskou a  Ing. D. Moravčíkovou zúčastnili exkurzie v Bratislave.

            Z Piešťan sme vyrazili pred ôsmou hodinou ráno a naše prvé kroky viedli na Európsky veľtrh pomaturitného a celoživotného vzdelávania Gaudeamus - Akadémia Bratislava 2022, ktorý sa konal v bratislavskej Inchebe. Táto zastávka nebola márna, lebo viacerí žiaci odchádzali o niečo múdrejší, čo sa týka ich ďalšieho vzdelávania a kam, resp. na akú vysokú školu by ich kroky mohli v budúcnosti smerovať. Bol čas pohnúť sa ďalej ... Hrad Devín už čakal v plnej nádhere a počasie bolo príjemné a slnečné. Po Devíne zobrali študenti s pedagógmi Bratislavu doslova útokom. Bol to deň plný zážitkov, humoru, akcií, ale aj interakcií ...

          • Kam na strednú 2022 TTSK (Trnava)

          • Trnavský samosprávny kraj organizoval dňa 27.09.2022 jedno z podujatí Kam na strednú 2022. V Trnave sa mohli žiaci ôsmych a deviatych ročníkov oboznámiť so širokou ponukou stredných škôl a ich odborov, ktoré ponúkajú kvalitné vzdelávanie v Trnavskom kraji.

            Našu školu v Trnave reprezetovali žiačky z odboru čašník servírka, cukrár a kaderník-vizážista. Tešilo nás, že aj touto formou môžeme žiakom končiacich ročníkov základných škôl, ako aj ich rodičom a verejnosti, odprezentovať širokú škálu vzdelávania na na našej škole. Výstava škôl sa uskutočnila v športovej hale v Trnave.

            Výstavy v Trnave sa zúčastnili stredné odborné školy, obchodné akadémie a gymnáziá v rámci Trnavského kraja. Celkovo sa odprezentovalo približne 50 vystavovateľov rôznych odborov a zamerania. Séria podujatí je zároveň ukážkou aktivít študentov stredných škôl, ktorí sa  touto formou predvedú pred svojimi budúcimi spolužiakmi.

          • GastroLove 2022

          • Dňa 23.09.2022 sa konala (ne)konferencia GastroLove 2022 v priestoroch piešťanskej Elektrárne kde sa snažili organizátori snažili naštartovať študentov v oblasti gastronóme. Išlo o možnosť vytvoriť zážitky, zlepšovať deň ľuďom, či už skvelým jedlom alebo úsmevom a profesionálnym chovaním. Tejto konferencie sa zúčastnili žiaci triedy I.ND pod pedagogickým dozorom Ing. Márie Rieckej.