• Boli sme vo Viedni

          • Od polovice novembra do Vianoc sa najkrajšie námestia vo Viedni premieňajú na čarovné vianočné trhy. Tisícky sviečok, vôňa vianočných dobrôt a čarovná atmosféra všade navôkol.

            Aj tento rok žiaci našej školy zažili túto atmosféru na krásnom Rathausplatz Christkindlemarket vo Viedni. Počasie nám prialo a celý deň si žiaci pod vedením Mgr. Andrey Karšayovej a Mgr. Andrey Florkovej výborne užili.

            Dúfame, že v tejto peknej tradícií budeme aj naďalej pokračovať.

          • Čítať je znova moderné

          • Učiteľky anglického jazyka Mgr. Andrea Karšayová a Mgr. Andrea Florková sa rozhodli pokračovať v myšlienke, že čítanie je stále „in“ a to nielen v čase Vianoc, ale i počas celého školského roka. Odložme mobily a zoberme do rúk knihu!

          • Na chvíľu sme boli modelky

          • Kaderníctvo na Vŕšku zažívalo jedinečné okamihy. Žiačky II.B triedy učebného odboru kaderník a žiačka I.B triedy študijného odboru kaderník vizážista pod vedením Mgr. Cvikovej premenili kaderníctvo na FOTOATELIÉR, v ktorom sa "vrátili v čase" do 20-tych, 30-tych, 40-tych....rokov 20. storočia, aby sa zmenili na vizážistky a modelky a predviedli nám najdôležitejšie momenty módnych trendov a líčenia emancipovanej ženy 20. storočia.

            Príďte posúdiť sami, ako sa im to podarilo. V dňoch 4.12.2019 a 5.12.2019 na dňoch otvorených dverí si môžete pozrieť galériu týchto originálnych fotografií, ktoré zdokumentoval profesionálny fotograf.

          • Imatrikulácie 2019

          • Dňa 28.11.2019 sa na našej škole uskutočnili imatrikulácie prvákov. Už od rána žiaci prvého ročníka nadstavbového štúdia usilovne pracovali na tom, aby bol tento deň pre prvákov jedným z tých nezabudnuteľných. Po vyzdobení telocvične, pripravení hudby a všetkých potrebných pomôcok sa to konečne mohlo začať. Imatrikulácie slávnostne otvorila pani riaditeľka Ing. Anna Zálešáková príhovorom a zápisom do kroniky imatrikulácií. Prváci prechádzali postupne cez imatrikulačnú bránu pod názvom Inferno, na konci ktorej ich čakalo milé privítanie medzi mojmirákov vo forme pokreslenia tváre farebnými fixkami. Po privítacom akte prváci obdržali malé darčeky ako pozornosť našej školy.

            Sme veľmi radi, že môžeme medzi seba privítať nových členov nášho tímu na Mojmírke.