• Rodičovské združenie

          • Vážení rodičia,

            Stredná odborná škola obchodu a služieb Piešťany Vás srdečne pozýva na celoškolské aj triedne rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční dňa 3. 10. 2019 (štvrtok) o 16.00 hodine v jednotlivých triedach v budove školy.

            Vaša účasť na rodičovskom združení je potrebná , nakoľko Vám budú dané informácie o štúdiu Vašich detí.

            Tešíme sa na Vašu účasť.

          • Boli sme na exkurzii

          • Dňa 24.09.2019 sa žiakom študijného odboru kozmetik, kaderník - vizážista a žiakom učebného odboru barbier otvorili dvere profesionálnych prevádzok v našom meste. Oboznámili sa s pracovným poriadkom prevádzky, cenníkom služieb, ponukou produktov pre zákazníka a s nástrojmi marketingu pri realizácii podnikateľských zámerov.

            V salóne Elitte Barber obdivovali zručnosti profesionálneho barbiera pri starostlivosti o zákazníka.

            V laserovom centre Bellesa ich zaujala prednáška Mudr. Šefčíkovej o nových trendoch omladenia pleti.

            Ďakujeme profesionálnym kaderníkom, barbierom a kozmetikom, že nám umožnili nahliadnuť do ich prevádzok a tak pozitívne motivovať našich študentov.

          • Škola bez nenávisti

          • Slovenský inštitút mládeže IUVENTA vyhlásil na konci mája 2019 výzvu na zapojenie základných a stredných škôl do prvého ročníka programu Škola bez nenávisti. Z 55 prihlásených škôl z celého Slovenska bolo vybraných 20, medzi nimi aj naša škola. Je to program najmä pre študentov, ale aj pre ich rodičov a učiteľov. Program bude trvať do konca marca 2021.

            O všetkých aktivitách vás budeme informovať na nástenke v priestoroch školy a na webovej stránke školy.

          • Biela pastelka

          • Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska organizuje každoročne finančnú zbierku pre nevidiacich a slabozrakých ľudí, ktorých je medzi nami veľa. Tá tohtoročná sa niesla v znamení hesla: „Život je krajší, keď sa v ňom máte o koho oprieť“ a jeho ambasádorkou bola Adela Vinczeová.

            K zbierke, ktorá sa uskutočnila dňa 20.9.2019, sa pripojila aj naša škola. Žiačky IV.A triedy Nikoleta Cerovská a Natália Hlavnová vyzbierali medzi našimi žiakmi a zamestnancami 32,88 €, ktoré sme poslali na účet Únie nevidiacich a slabozrakých.

            Ďakujeme za každý, aj ten najmenší príspevok. Určite pomôže.